Åpningstid man-fre 08.30-16.00

Mellomila 56
7018 Trondheim

facebookTelefon 73510040
info@fotoimport.no

TJENESTER

Lightroom 5 kurs


Dag Nystuen holder kurs i programmet som vi tror blir like selvfølgelig som Photoshop i løpet av kort tid.

Kurs blir satt opp ved interesse


Lightroom 3 logoLightroom er et ypperlig program for både den profesjonelle og amatør-fotografen. I Lightroom ligger den opprinnelige RAW-filen i bunn som du alltid kan gå tilbake til og du kan ha så mange versjoner av den som du vil, uten at det tar opp noe særlig plass på maskinen din. Alt du gjør i Lightroom blir fortløpende lagret, skulle strømmen gå er det bare å åpne programmet på nytt og du er tilbake der du slapp. Det er en bibliotek-del som gjør det enkelt å holde oversikt over bildene. Det er en fremkallingsdel som gjør det like enkelt å jobbe med ett bilde som med 1000 samtidig, og det er mange gode verktøy som vil gjøre Photoshop overflødig i mange sammenhenger. Og om du allikevel skulle trenge å ha bildet i Photoshop for avansert retusjering, større bildemanipulering o.l. så er overgangen mellom disse programmene godt integrert. Lightroom er også suverent å printe fra, og det er fine løsninger for lysbildeshow og web-presentasjon.

Gjennomgående for Lightroom er at alle funksjonene kan tilpasses brukerens behov slik at arbeidsflyten til hver enkelt blir optimalisert. Det krever litt innsats for å sette seg inn i de ulike funksjonene slik at man kan utnytte Lightroom slik det er ment, derfor er det veldig fint med et kurs slik at man får en oversikt over mulighetene som ligger i dette programmet.

..................

For de som lurer på hva som er nytt i Lightroom 4 i forhold til Lightroom 3, så nevner vi: Ny og bedre rawconverter, flere verktøy tilgjengelig for partiell justering, bedre og enklere løsning for fjerning av chromatic aberration, ny geotaggingmodul, ny bokdesignmodul.

..................

 

Vi legger opp til tre typer kurs.

Alle kursene vil ha som ambisjon å gi deltagerne ett godt grunnlag for å kunne bruke Lightroom effektivt. Hovedvekt på

Kursene blir avholdt i våre lokaler i Mellomveien 18 B. Vi vil sitte i vårt fotostudio med visning fra en førsteklasses Epson full-HD projektor. Vi anbefaler alle å komme med egne datamaskiner for å kunne få jobbe med de ulike oppgavene underveis i kurset. Man kan laste ned en 30 dagers gratis prøveversjon av Lightroom 4 fra Adobe's hjemmesider.

 

Priser

Påmelding i nettbutikken (faktura kommer på mail)

 

Lightroom 3 printemodul

Copyright © 1996-2018 Fotoimport as
webansvarlig: Nora Nystuen